Sense por a viure

photocredit_JordiSaragossa_summits_0470

Què tenen en comú Kilian Jornet, Gerard Quintana o Pau Garcia-Milà?

A priori, són personatges de mons totalment diferents. A la vegada, però, tots ells comparteixen una sèrie de valors que intenten aplicar en el seu dia a dia, ja sigui la constància, l’esforç, les ganes de superar-se o el respecte per la natura.

I què en sortiria d’una conversa entre tots ells?

La resposta és un enigma, però el proper 19 de maig al Palau de la Música es podrà comprovar. Summits of My Life crea el seu petit TEDx particular, un intercanvi d’idees conduït pel periodista Xavi Coral on es discutirà sobre somnis, sobre valors i sobre la història d’aquelles persones que un dia van atrevir-se a seguir el seu propi camí, sense tenir por a fracassar, a perdre’s o a ser un mateix.

Després d’aquesta conversa, i sobre el teló de fons d’un marc magnífic i carregat d’història com és el Palau de la Música, es projectarà Déjame Vivir, on reviurem les escenes d’amistat al Mont Blanc, un viatge ple d’aventures desconegudes a l’Elbrús o la culminació del somni d’infància del Kilian, tot corrent per les vertiginoses crestes del Cerví.

Una vetllada per compartir amb el Kilian i els seus companys d’aventures els valors que els inspiren per intentar dur a terme l’impossible, perquè nosaltres, com ells, no tenim por de viure.

Us hi esperem a tots!

Entrades disponibles a: http://goo.gl/ubQZMy

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Go to top